vineri, 4 martie 2011

Ea.Involuție


Nu sunt un romantic, o spun din capul blogului. Mai degrabă un idealist. Tocmai de aia imi este evident ca in ultimii ani el si ea interacționează altfel. De o altă manieră. Mai fara maniere. Si asta pentru ca ea s-a autodegradat. El a fost tot timpul asa, fiind insă capabil să-i ofere iluzia contrariului.

Eu zic ca ea s-a autodegradat din plictis. A vrut sa vada cum e si altfel. Si avand extremismul in propria natură a trecut de la subtilă la evidentă, de la delicatețe la vulgaritate.

A fost sincera. L-a acceptat pe el cu modul lui de a fi. Si s-a riscat sa vorbească pe limba lui. Căci altfel... vorba aia: orice pasare pe limba ei piere.

Astfel s-au schimbat multe. S-a trecut de la “Bună, imi placi” la “Mamă, ce bună esti, să mor!”, de la “Hai să ne vedem toate” la “Hai să facem haos, fatăăă”. De la broderie la paiete. De la calm la paiața.De la civilizație la comportament de “piața”. De la Audrey Hepburn la Lady Gaga. Iar "Gaga" l-a adus pe "Gogu". And we are doomed ever since.Niciun comentariu: