sâmbătă, 29 decembrie 2007

Febra si forma ei dubios de agresiva in spatiul mioritic

A trecut febra Craciunului, romanii s-au organizat in "divizii" si, ca o armata pusa pe fapte glorioase care sa ramana in amintirea posteritatii, au atacat. Au cumparat tot ce se putea pentru...mai nimic...o senzatie de 3 zile de care e al naibii de "ciudat" sa nu ai parte.
Problema e ca multi nu si-au calculat bine dimensiunea actiunilor netinand cont de cotele la care poate ajunge aceasta ipocrizie generala, asa ca dupa ce si-au facut "plinul" pentru o luna, l-au consumat in 2 zile postandu-se din nou, intr-a treia, la caseriile supermarketelor cu dorinta de a plati pentru diverse. Intamplator sau nu, majoritatea nu mai achizitionau "munitie grea de razboi" pentru un eventual nou atac, ci ceva "lights": legume si fructe, in special citrice, semn ca ficatul a fost cel care a tradat, nedovedind rezistenta la urmarile unui apetit stimulat artificial.

Morala: daca exista una si ai identificat-o, simte-te mandru ! Aitoate sansele sa fii unul dintre putinii romani care au sesizat ceva nenatural in tot ce a expus, acest "paranoic neindestulat in arii pur non-gastronomice".

Niciun comentariu: