joi, 27 decembrie 2007

"...nu. n-avea cum ! ei erau prieteni si el e baiat bun..."

"...inchipuie-ti ca prietenia s-a fumat si acum a ramas scrum" - versurile unui track pe care nu-l voi mentiona, dar si un final de care ne-am lovit multi, sfarsitul a ceva ce te a facut un timp sa te simti "la fel" cu altcineva, dar totul s-a terminat cand a intervenit ceva "altfel" la unul din cei doi sau poate chiar intre ei.
E normal sa fie asa. Practic, evoluam toti impreuna, grupati dupa ritm, gusturi, intr-un cuvant "criterii". Dar vin momente cand criteriile se schimba, fiecare adaptandu-se cum stie mai bine, de multe ori intervenind schimbari.
Sa facem macar o mica socoteala de cati "cei mai buni prieteni" am avut fiecare pana acum...astfel, putem concluziona ca ne "pasam" intre noi "cei mai buni prieteni" pe parcursul anilor si se ajunge la situatia de a te intalni dupa 10 ani cu cel cu care imparteai banii de buzunar, iar acum va incearca o senzatie cu urme de jena ingaimand un dialog care ascunde doze extreme de superficialitate si dezinteres in formalitatea sa.
Probabil ca asta este si rolul socializarii: sa te puna in toate ipostazele posibile din care sa inveti ce e de invatat. Acum stau si ma gandesc in cate ipostaze m-am aflat si daca am invatat ceva din ele..., foarte problematic.

2 comentarii:

cleopatra spunea...

subscriu cu musca pe caciula

julia spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.