sâmbătă, 8 martie 2008

Oficial sau "ne"?

Oficial ai terminat liceul, ti-ai luat un job de care esti mandru si te gandesti sa dai la anu' si la facultate. Neoficial esti nemultumit de salariu, furi din firma cu baietii si zici ca dai la facultate doar de gura alor tai obsedati de "ce-o sa zica lumea".

Oficial ai o relatie de 2 ani ani si va intelegeti de minune. Neoficial ai o gagica si esti atent la ce mai poate "pica".

Oficial stii sa te distrezi alaturi de prietenii tai. Neoficial refuzi iesiri "scumpe" sub diverse pretexte si ai boala pe cel mai bun prieten al tau c-o duce mai bine ca tine, pe langa asta gasind chiar dubios felul in care se uita la iubita ta.

Oficial iti respecti cu maxima seriozitate deadline-urile. Neoficial finalizezi totul in graba si "la mustata" adormindu-ti constiinta cu "ce poa' sa faca? sa ma dea afara?!".

Oficial iti place sa fii de treaba cu toti si esti gata mereu sa ajuti. Neoficial ti-ai ajuta doar superiorii sperand sa aiba un efect in ascensiunea ta profesionala iar pe ceilalti ii ajuti doar pentru a fi catalogat drept un "jucator de echipa". Pe prieteni ii ajuti pentru ca stii ca ce le vei cere mai tarziu depaseste cu mult efortul depus de tine acum.

Oficial esti o persoana open-minded. Neoficial daca vine vre-unu' sa te abordeze in scopuri indraznetze ai o singura dilema: sa fugi sau sa-i dai in cap?

Oficial un pahar merge oricand,dar nu-n exces. Neoficial rupi norma cand dai de "tarie", iar daca ti-ai permite zilnic o stica de Jack cum ti-ai dori, ai sari cu capu-nainte in prapastia dubios de vizibila aflata la orizont.

Nota: nu raporta situatiile de mai sus la cazul unui singur individ. Ar insemna ca respectivul sa aiba o viata foarte fucked up, asa ca macar...din respect pentru diversitatea sortilor umane, n-o face.


Niciun comentariu: