miercuri, 2 aprilie 2008

Arzand-o pe "platou"

Secventa 1: ochii-n tavan, privirea blurry si dureri de membre mai mult decat inexplicabile.

Secventa 2: imaginea ta-n oglinda ce pana nu de mult obisnuia sa EXECUTE nu ordine ca un subaltern innascut ci...propria-ti jovialitate matinala, ca un CALAU care din perfectionism da in exces de zel.

Secventa 3: flash-back-uri si senzatia de dezgust fata de momentele-n care simteai de mult ca nu te mai sincronizezi "principial" cu cei pe care la un moment dat ii vedeai ca permanenti, dezgust generat de situatii antitetice comparabile cu imaginea UNUIA constient de ce e, de ce poate si de ce-si doreste a fi...intrat din curtoazie in habitatul-permanent-inchis al unor indivizi ce PUN PRET PE LIPSURI mai ceva ca organizatiile umanitare. Numai ca in acest caz vorbim de lipsa de ideal, de perspective, de prioritati...toate compensate direct proportional cu junk-uri, instincte "vegetale" si vegetative.

Secventa 4: bagi cracu'! nu-ti mai trebuie "filmul" asta. Nu-i mai vrei low-budgetul materializat in fata ochilor tai, nu-i mai vrei decorurile ce se vor esentiale ,dar nu-ncadreaza pic de esenta...nu mai vrei "actori"-de-duzina obisnuiti cu conditia lor plafonata si motivati doar de "onorariu".

In final, te decizi sa nu-ti mai iei bilet pentru ca...asta nu e un film, e viata ta.


Niciun comentariu: